Tips en FAQ

Ontdek tips en antwoorden op al je vragen over onze producten, leveringsopties, en meer. We hebben de informatie die je nodig hebt.

Contact
ingang de ijskoerier
bezorgtijden

Lauw bier? Dacht het niet!

Koel je bier of andere drankjes snel en makkelijk met behulp van ijsblokjes. Neem een grote bak (bijv. koelbox, oude badkuip, regenton, kruiwagen of speciekuip). Vul deze bak voor 2/3 met de te koelen flesjes drank, vul de bak voor de rest aan met ijsblokjes en wacht een half uur en je drankjes zijn ijskoud!

Naast dat dit er leuk uitziet, zorgt het langzame smeltproces van de ijsblokjes en het ijskoude smeltwater de hele dag, avond en nacht voor koele drankjes.

Presentatie en koelen

Het schaafijs handhaaft de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie. Naast het gebruik in cocktails is schaafijs ook perfect voor:

  • Het opmaken van buffetten
  • Het koelen van wijn en champagne
  • Het presenteren van groente, fruit, vlees en vis
champagne 438448 1920
drinks 2578446 1920

Cocktails

Maak je eigen barervaring thuis met ons schaafijs. Het fijn gemalen ijs is perfect voor het creëren van gladde cocktails en verfrissende smoothies. Haal de smaak van je favoriete vakantie cocktails in huis door zelf aan de slag te gaan met schaafijs voor die perfecte mojito of caipirinha.

BBQ of buffet

Laat jouw BBQ of buffet eruit springen door gebruik te maken van schaafijs voor het koelen en presenteren van je gerechten. Schaafijs is niet alleen functioneel voor het koel houden van voedsel, maar draagt ook bij aan de esthetiek van je presentatie, waardoor jouw gasten onder de indruk zullen zijn.

de ijskoerier buffet

Veelgestelde vragen

Bestelling en levering

Ja, DE IJSKOERIER levert ook aan particulieren. Houd wel rekening met het feit dat wij minimumafnames hanteren en bezorgkosten in rekening brengen.

Dat kan. Het adres is Rijstenweg 2A in Eindhoven. Bel wel even van te voren zodat je niet voor een gesloten deur staat. Bel 040-234 23 28 of 06-47390803.

Ja, DE IJSKOERIER levert in een schaal van 350 km rondom Eindhoven, dus ook in België en Duitsland.

Productinformatie

Afhankelijk van de buitentemperatuur blijven ijsblokjes 6-12 uur goed. In onze tempex boxen tenminste 24 uur

Ongekoeld blijft schaafijs 6-12 uur goed. In onze tempex boxen tenminste 24 uur.

In een zak van 5 kg zitten ongeveer 250 ijsblokjes (75-125 consumpties). In een zak van 10 kg zitten ongeveer 500 ijsblokjes (150-250 consumpties).

In een normale koelbox (25 liter) gaan 10 kg ijsblokjes.

Om deze hoeveelheid bier te koelen heb je ongeveer 20 – 30 kg ijsblokjes nodig.

Speciale producten

Nee, DE IJSKOERIER verkoopt uitsluitend ijsblokjes en schaafijs.

Nee, DE IJSKOERIER repareert en verkoopt geen ijsblokjesmachines.

Ja, DE IJSKOERIER brengt graag een vrijblijvende offerte uit om de vaste ijsleverancier te worden. We rijden wekelijks diverse routes zonder bezorgkosten. Neem contact op voor meer informatie.

Administratie

DE IJSKOERIER levert à contant bij aflevering tenzij van te voren anders overeengekomen.

Ja, DE IJSKOERIER beschikt over een mobiele pinautomaat. Maar betaling á contant is ook zeker mogelijk (we hebben wisselgeld).

Voor ijsblokjes geldt een BTW percentage van 9%. Voor schaafijs, ijsblokken, ijssculpturen, tempex boxen en bezorgtarieven/transport geldt een BTW percentage van 21%.

Klaar voor verfrissing?

Heb je vragen of zoek je verkoeling? Wij staan klaar om te helpen. Neem contact met ons op!